Klematis ‘Gladys Picard’ Potte 2,0 liter,- Opbundet

60 kr.

Den smukke og letplejede Klematis ‘Gladys Picard’ er perfekt til din have. Opbundet og klar til at blomstre i en praktisk 2,0 liters potte.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900203714034 Kategori:

Tag med på en fortryllende rejse gennem blomsterhaven med vores smukke Klematis ‘Gladys Picard’. Klematis er kendt for deres overdådige og farverige blomster, og ‘Gladys Picard’ skuffer bestemt ikke. Med dens spektakulære lilla-blå blomster, der blomstrer rigeligt fra forår til efterår, vil denne klematis tilføre en magisk touch til enhver have.

Denne særlige ‘Gladys Picard’ variant kommer i en praktisk 2,0 liters potte, som gør det let at plante den direkte i haven eller i en krukke på terrassen. Du kan også vælge at opbinde planten for at skabe et imponerende syn, når den slynger sig elegant op ad espalier eller hegn.

Vækstforholdene for Klematis ‘Gladys Picard’ er ret enkle, da den foretrækker en placering med solskin på de blomstrende toppe og skygge ved rødderne. Clematis planter trives bedst i en fugtig og muldrig jord, så husk at give dem rigeligt med vand og næring for at sikre en sund og frodig vækst.

Med denne Klematis ‘Gladys Picard’ i din have vil du blive belønnet med en konstant strøm af blomster, der tiltrækker sommerfugle og bier, og spreder en skøn duft i luften. Lad dig fortrylle af naturens skønhed og skab et blomstrende paradis med denne fantastiske klematis i centrum.

Giv din have et strejf af elegance og farverig charme med Klematis ‘Gladys Picard’. Lad dig inspirere af naturens enestående skaberværk og skab din helt egen blomsterhaveoase med denne betagende klematis som det strålende centrum. Tag imod naturens skønhed og lad dig fortrylle af Klematis ‘Gladys Picard’.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Klematis ‘Gladys Picard’ Potte 2,0 liter,- Opbundet”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.